Vásárlási info


 

Vásárlás menete és feltételei

 

Tájékoztatjuk kedves megrendelőinket, ügyfeleinket, megrendelésüket, csak magyar nyelven fogadjuk, valamint kiszállítást csak Magyarország területére vállalunk.

Rendelését a következő módokon adhatja le:

 


- telefonon


 

 

- interneten:

 

Az ön által kiválasztott termék vásárlását a termék melletti 'kosárba' gombbal teheti meg. Ezután a bevásárlókosár megtekintésével ellenőrizheti annak tartalmát. A szállítási feltételek elfogadása után kérjük adja meg személyes adatait, címét és a szállítási címet. A tovább gombra kattintva még egyszer ellenőrizheti személyes adatait és a megrendelt terméket. A 'megrendelés elküldése' gombra kattintva véglegesíteti a megrendelését.

 

-Adatbeviteli hibák javításának technikai lehetősége :

 

 

Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

 

 

A Kosár tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.

 

 

A Kosár tartalma a megrendelést lezáró lépés során a tartalom alján megjelenő Kosár módosítása hivatkozás segítségével módosítható.

Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon az info@jsi.hu

 

e-mail címen vagy a kiküldött visszaigazoló e-mailre válaszolva.

 

 

Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket!

 

 

 Miután feldolgoztuk megrendelését, küldünk Önnek egy visszaigazolást, értesítést. Amennyiben az Ön által megrendelt termék nincs raktáron úgy telefonos vagy e-mail visszajelzésünk alkalmával tájékoztatjuk a pontos szállítási határidőről. Ennek elfogadását vagy elutasítását kérjük jelezze felénk.

 

 

Kiszállítási határidő : 2 munkanap.

Egyedi, és extrém méretek esetében előfordulhat, hogy csak külföldi raktárkészletről beszerzhető a kért abroncs, ilyen esetekben a szállítási határidő 8-10 munkanap.

 


A megkötött szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek. A JSI
Auto Kft. nem iktatja ezeket a szerződéseket és nem garantálja, hogy később ezek hozzáférhetőek lesznek. Ettől a feltételtől a JSI Auto Kft. és a vevő közös megegyezéssel alapján eltérhetnek.


2/2. Szállítási és fizetési feltételek

 

 

Az Ön által kiválasztott és megrendelt terméket az alábbi lehetőségekkel tudja átvenni: 

 


 

 

- postán: A Postaautó az áru szállításra történő feladását követő maximum 48 órán belül házhoz szállítja a megrendelt terméket, az Ön által megadott címre. Csak olyan szállítási címre tudunk árut küldeni ahol 8.00-17.00-ig folyamatosan tartózkodik átvételre és fizetésre alkalmas személy. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és meggyőződni a hiánytalan és sérülésmentes teljesítésről.

-személyesen : telephelyünkön, 8000 Székesfehérvár Új Csóri út 19.


2/3. Fizetési módok:

 

 

- Postaautóval történő kiszállítás esetén utánvét

 

- Előreutalás ( normál banki utalás )

 

- Postai csekken előre

 

Egyes termékek megrendeléséhez 30% előleg szükséges, melyet a fennt felsoroltak bármelyikével ( kivéve az utánvét ) kiegyenlíthet.


2/4. Az árak:

 

 

Az internetes áruházban feltüntetett ellenértékek tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót. Az árak forintban értendőek. Az ellenérték csak és kizárólag a termék értékét foglalja magába, egyéb költségeket ( pld.: szerelés, vevőhöz történő eljuttatás költségét ) nem tartalmaz.

 


2/5. Szállítási költségek (belföldre):

Szállítási költség
előreutalás esetén 2800.-/4 db

 

utánvét esetén 3500.-/4 db

Az árak tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót.

2/6. AZ Ön személyes adatainak védelme:

 

 

Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott adatokat a szerződés teljesítése és a szállítás feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében társaságunk tárolja. Adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át, kivéve, ha a szállítást futárszolgálaton keresztül teljesítjük. A JSI Auto kft. a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek.


2/7. A vásárlástól való elállás joga:

 

 

A fogyasztót elállási jog illeti meg, melyet (külön magyarázat nélkül) gyakorolhat, 8 munkanap, vagy 14 naptári napon belül.

Ezen határidő a termék átvételekor kezdődik, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötéskor.

Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

Elállás esetén a szolgáltató legkésőbb 30 napon belül fizeti vissza a fogyasztó által kifizetett összeget.

Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.

A szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

 


2/8.Garancia, szavatosság:

 

 

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal.Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

 

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

 

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

 

Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal.
A jótállási idő kezdete a számla dátuma, a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

 

Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye a JSI Auto kft. Székesfehérvár, ÚjCsóri u 15-23. sz. alatti telephelye. Szélsőséges út- és használati körülmények esetében, a JSI Auto Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

 

A garanciális igény nem érvényesíthető:

 

- helytelen tárolás miatti hibákra,

 

-a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,

 

-a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra, -javított abroncsokra,

 

-nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,

 

-baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra, (kivéve teljes garanciás abroncsok lsd. szolgáltatások-menü teljes garancia)

 

- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.


 


 

 


főoldalra oldal nyomtatása